Antena 3 CNN Externe Barack Obama poartă pantaloni fabricaţi în România

Barack Obama poartă pantaloni fabricaţi în România

Barack Obama poartă pantaloni fabricaţi în România
20 Feb 2008   •   22:29

Democratul american, Barack Obama, înscris în cursa pentru nominalizarea la Casa Albă, poartă costume fabricate în România. Politicianul de culoare, cotat cu şanse mari să ajungă preşedintele Statelor Unite, îşi înnoieşte frecvent garderoba de la o cunoscută casă de modă italiană care apelează, însă, la o firmă din ţara noastră pentru a-şi fabrica produsele.

Obama şi-a cumpărat primii pantaloni cusuţi în România, vara trecută, dintr-un magazin din Franţa, unde a participat la Festivalul cinematografiei americane. I-au plăcut pe loc, n-a stat pe gânduri şi şi-a cumpărat nu mai puţin de patru perechi. Pantalonii, fabricaţi în ediţie limitată, costau 400 de euro perechea.

Jurnaliştii de la cotidianul italian La Stampa scriu că Barack Obama îşi cumpără costumele de la o cunoscută casa de modă din Torino, faimoasă pentru croaiala fără cusur a obiectelor vestimentare. Aceiaşi jurnalişti mai scriu că politicianul de culoare se îmbracă precum James Bond, însă nu este foarte pretenţios.

Obama nu e primul client celebru al companiei italiene.

Fostul premier japonez Koizumi, prinţul Felipe al Spaniei, actorul Dustin Hoffman şi rusul Dimitri Medvedev, posibilul succesor al preşedintelui Putin se îmbracă, de asemenea, de la casa de modă italiană.

Barack Obama se luptă cu fosta Prima Doamnă a Statelor Unite, Hillary Clinton, pentru a câştiga investitura democraţilor la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Antena3.ro

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close