Antena 3 CNN Externe Barack Obama şi Hillary Clinton se atacă din nou înaintea alegerilor din Pennsylvania

Barack Obama şi Hillary Clinton se atacă din nou înaintea alegerilor din Pennsylvania

Barack Obama şi Hillary Clinton se atacă din nou înaintea alegerilor din Pennsylvania
21 Apr 2008   •   12:52

Candidaţii democraţi înscrişi în cursa pentru Casa Albă, Hillary Clinton şi Barack Obama se atacă din nou chiar înaintea alegerilor primare din Pennsylvania. Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite are nevoie de o victorie în acest stat pentru a se menţine în lupta pentru învestitura democrată. Senatorul Barack Obama se contrazice în declaraţii.

Deşi candidatul democrat declara recent că republicanul John McCain nu va face altceva decât să continue politica preşedintelui Bush, acum s-a răzgândit. "Orice democrat ar fi mai bun decât John McCain. Şi toţi trei am fi mai buni decât George Bush", a declarat Obama.

Hillary Clinton a taxat imediat comentariile rivalului său. Fosta Primă Doamnă susţine că e nevoie de un candidat care să îl înfrunte pe John McCain, şi nu unul care să îl încurajeze.

"Senatorul Obama a spus astăzi că John McCain ar fi mai bun pentru ţară decât George Bush. Acum senatorul McCain e un adevărat patriot american care ne-a servit ţara cu mândrie, însă senatorul McCain ar urma aceeaşi politică greşită, care a făcut atâta rău ţării noastre în ultimii şapte ani", a declarat la rândul ei, Hillary Clinton.

Senatoarea de New York, are nevoie de o victorie în alegerile primare de marţi din Pennsylvania pentru a se menţine în cursa pentru Casa Albă.

Următoarea luptă electorală se va duce pe 6 mai în Carolina de Nord, pe care Barack Obama e de aşteptat să o câştige cu uşurinţă, urmată de statul Indiana, unde e greu de prezis cine îşi va proclama victoria.

Antena 3

×
Parteneri
Protest spontan la Guvern. Zeci de angajaţi cer salarii mai mari
x close