Antena 3 CNN Externe Momentul în care un bărbat încearcă să deschidă ușa unui avion, în timpul zborului | Aeronava a aterizat de urgenţă

Momentul în care un bărbat încearcă să deschidă ușa unui avion, în timpul zborului | Aeronava a aterizat de urgenţă

Un avion al companiei American Airlines cu destinaţia Chicago s-a întors pe aeroportul de unde a decolat din statul american New Mexico, după ce unul dintre pasageri a încercat să deschidă uşa în timpul zborului.

Momentul în care un bărbat încearcă să deschidă ușa unui avion, în timpul zborului | Aeronava a aterizat de urgenţă
Sursa foto: Captură video Youtube/Inside Edition
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Feb 2024   •   09:33

Un avion al companiei American Airlines cu destinația Chicago s-a întors pe aeroportul de unde decolase, în New Mexico, după ce un pasager a încercat să deschidă ușa în timpul zborului.

Într-o înregistrare video se arată cum ceilalți pasageri îl împiedică pe bărbat să facă asta.

Un bărbat a încercat să deschidă ușa unui avion în timpul zborului

Avionul decolase din orașul Albuquerque și ajunsese la aproape 8.000 de metri altitudine, moment în care bărbatul a simțit nevoia să deschidă ușa. 

“Zborul 1219 al American Airlines s-a întors în siguranţă pe Aeroportul internaţional Sunport din Albuquerque, New Mexico, marţi, 20 februarie, în jurul orei locale 14:40 (21:40 GMT), după ce echipajul a raportat o tulburare a pasagerilor”, a transmis Agenţia americană de reglementare a aviaţiei civile (FAA).

Unul dintre pasageri a declarat pentru ABC News că bărbatul ”coborâse deja mecanismul de siguranță și avea ambele mâini pe manetă”. ”A fost o diferență de presiune, ca un șuierat”, a explicat martorul.

Deşi în SUA nu a mai avut loc un accident mortal de avion de linie de mai bine de un deceniu, vigilenţa în acest sector a crescut de la incidentul de luna trecută, când uşa unui Boeing 737 MAX 9 al companiei Alaska Airlines s-a desprins în aer.

Statistic, în 2021 au existat 6.000 de incidente cu pasageri indisciplinați în SUA, însă în 2022 și 2023 au scăzut la 2.000 de incidente. 

×
Subiecte în articol: avion zbor aterizare de urgenta
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close