Antena 3 CNN Externe Bill Clinton: Fiica mea, Chelsea, ar putea deveni preşedintele SUA

Bill Clinton: Fiica mea, Chelsea, ar putea deveni preşedintele SUA

Bill Clinton: Fiica mea, Chelsea, ar putea deveni preşedintele SUA
22 Mai 2008   •   15:14

Poate că va exista o Doamnă Preşedinte Clinton până la urmă. Nu, nu este vorba despre senatoarea Hillary Clinton, ci despre fosta primă fiică, Chelsea Clinton, scrie ABC News. „Dacă m-aţi fi întrebat înainte de alegerile din Iowa ce cred despre o candidatură a ei pentru Biroul Oval, aş fi spus că «în niciun caz, este prea alergică la ce facem noi». Dar a dovedit că îi place şi că este bună la ceea ce face”, a declarat fostul preşedinte al SUA, Bill Clinton, într-un interviu acordat revistei People, care va ieşi pe piaţă vineri.

În interviul exclusiv, citat de ABC, Clinton a vorbit despre fiica lui ca fiind „al doilea cel mai bun lucru” al campaniei electorale, după abilitatea soţiei lui de a îndura toate atacurile lansate de contracandidatul Barack Obama.

Întrebat despre calităţile de politician ale fiicei Chelsea, Clinton a spus că „totul s-a schimbat după Iowa. A realizat că mama ei a pierdut Iowa 100% din cauza alegătorilor tineri. Era supărată şi s-a dus la angajatorul ei spunându-i: «Trebuie să mă laşi să plec sau să îmi dai un concediu fără plată nelimitat. Nu îmi voi lăsa mama la greu»”.

Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close