Antena 3 CNN Externe Bodyguardul lui Tony Blair şi-a uitat pistolul în toaleta unei cafenele

Bodyguardul lui Tony Blair şi-a uitat pistolul în toaleta unei cafenele

Bodyguardul lui Tony Blair şi-a uitat pistolul în toaleta unei cafenele
04 Sep 2008   •   15:50

Poliţia londoneză a început o investigaţie în cazul bodyguardului care şi-ar fi lăsat, din greşeală, pistolul în toaleta unei cafenele din Londra. Ofiterul de pază al fostului prim-ministru, o femeie de 30 de ani, a uitat pistolul semiautomat pe care îl avea în dotare, în toaleta cafenelei londoneze ?StarBucks?, în timpul serviciului. Pistolul a fost găsit de angajaţii cafenelei care au anunţat Poliţia.

Purtătorul de cuvânt al Scotland Yard a declarat pentru ?SkyNews? că întâmplarea a avut loc pe 29 august şi că poliţiştii englezi au demarat deja o anchetă în acest caz. Acesta a negat că femeia ar fi fost concediată, dar a menţionat că aceasta nu mai este bodyguardul lui Tony Blair. După ce a realizat greşeala făcută, femeia, care făcea parte din unitatea de protecţie SO1 a Scotland Yard, s-a întors la locul în care lăsase arma şi a căuta-o, disperată, timp de o oră.

Autorităţile au mai declarat că arma a fost găsită la scurt timp după ce femeia a pierdut-o. Dacă în locul angajatului care a gasit arma ar fi fost un copil sau un criminal, greşeala femeii ar fi putut avea consecinţe mult mai grave. Reprezentantul Poliţiei a mai adăugat: ? Fostul bodyguard regretă nespus cele întâmplate şi este conştientă că a făcut o greşeală imensă.?

Unitatea SO1, din care făcea parte femeia, este însărcinată cu protecţia lui Gordon Brown şi a foştilor prim-miniştrii, Tony Blair şi Margaret Thatcher.

Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close