Antena 3 CNN Externe Bogata moştenitoare americană Sunny von Bulow a încetat din viaţă după 28 de ani de comă

Bogata moştenitoare americană Sunny von Bulow a încetat din viaţă după 28 de ani de comă

Bogata moştenitoare americană Sunny von Bulow a încetat din viaţă după 28 de ani de comă
07 Dec 2008   •   16:46

Martha von Bulow, moştenitoarea unui imperiu american, care a intrat în comă în urmă cu 28 de ani, după ce soţul ar fi încercat să o omoare, a murit la 76 de ani, informează AFP, citând New York Times.
Purtătorul de cuvânt al familiei von Bulow a declarat că Martha, cunoscută şi după numele Sunny, a încetat din viaţă în urma unui stop cardio-pulmonar, sâmbătă, într-un azil din Manhattan.
Pe 21 decembrie 1980, femeia a fost găsită inconştientă pe podeaua din baie, în vila familiei din Newport, Rhode Island. Al doilea soţ al său, bărbat de origine daneză, Claus von Bulow, a fost acuzat că a încercat să o omoare cu ajutorul insulinei injectabile, care i-ar fi agravat hipoglicemia.
Von Bulow a fost ulterior achitat de acuzaţii. Apariţiile sale în instanţă au devenit spectacole mediatice, făcând din proces unul dintre cele mai spectaculoase cazuri din anii 80, potrivit New York Times.
Povestea a devenit subiect de filmul ("Reversal of Fortune") în rolurile principale jucând de Glenn Close şi Jeremy Irons.
Pacienta a fost hrănită, timp de 28 de ani, printr-un tub inserat în stomac. Doamna von Bulow era îngrijită de infirmiere particulare, iar camera sa era supravegheată de paznici.
Martha von Bulow avea două fete, un fiu şi nouă nepoţi.
TRAILER-UL "REVEARSAL OF FORTUNE"
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close