Antena 3 CNN Externe Bush despre economia SUA: Wall Street s-a îmbătat

Bush despre economia SUA: Wall Street s-a îmbătat

Bush despre economia SUA: Wall Street s-a îmbătat
23 Iul 2008   •   19:58

George W. Bush este de părere că "Wall Street s-a îmbătat". Preşedintele american a afirmat acest lucru în încercarea de a explica problemele cu care se confruntă economia Statelor Unite. "Nu există nicio îndoială", a declarat Bush citat de un blog din SUA. "Wall Street s-a îmbătat, acesta fiind unul dintre motivele pentru care v-am rugat să opriţi camerele de filmat. S-a îmbătat şi acum este în stadiul de mahmureală. Întrebarea este cât de mult va mai dura până când se va trezi şi dacă va reuşi să nu afecteze toate aceste instrumente financiare sofisticate ", a spus George W. Bush.

Declaraţiile au fost făcute în cadrul unui eveniment din Houston organizat pentru a strânge fonduri, pentru republicanul Pete Olson, care încearcă să preia locul din Camera Reprezentanţilor ocupat de democratul de Texas, Nick Lampson.

Accesul camerelor de luat vederi nu a fost permis în cadrul evenimentului, însă, un colaborator al televiziunii ABC a reuşit să obţină imaginile de mai jos, pe care le-a postat pe YouTube.

Preşedintele George W. Bush afirmase nu cu multă vreme în urmă că îi este teamă de postarea unor astfel de imagini pe site-ul de video sharing. "Nu mă pricep eu prea mult la tehnologie, dar am auzit de YouTube", a declarat preşedintele american la un alt eveniment similar desfăşurat în Arizona.



Antena3.ro

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close