Antena 3 CNN Externe Capriciile bogătaşilor de la Salonul Luxului din Milano, nestingherite de criza financiară

Capriciile bogătaşilor de la Salonul Luxului din Milano, nestingherite de criza financiară

Capriciile bogătaşilor de la Salonul Luxului din Milano, nestingherite de criza financiară
25 Noi 2008   •   22:43

În mijlocul crizei financiare, weekendul trecut a avut loc la Milano Salonul Luxului. Vizitatorii au putut admira haine din piele de crocodil, parfumuri în valoare de 190.000 de euro, maşini placate cu aur. La Salonul de Lux au participat 60 de expozanţi internaţionali care s-au încadrat în 16 categorii de produse, informează Cotidianul.
Produsele expuse au fost personalizate pentru fiecare cumpărător în parte. Unul dintre cele mai extravagante produse din cadrul expoziţiei a fost un parfum în valoare de 190.000 de euro, creat de firma care produce parfumuri chiar pentru regina Marii Britanii. Dar produsul-vedetă al târgului a fost cu certitudine Pepita, maşina placată cu aur, decorată cu cristale Swarovski şi cu tapiţerii realizate din piele de crocodil şi caşmir.
La salon au mai fost prezentate cărţi religioase lucrate în fire de aur, lenjerii de pat din catifea împodobite cu cristale şi personalizate după cererea clientului, geci din piele de şarpe sau rechin, blănuri naturale. De personalizările produselor s-au ocupat designerii specializaţi la academiile de lux din Italia şi din întreaga lume.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Milano criza economica
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close