Antena 3 CNN Externe Cazul Ioan Rus. Anchetatorii nu reuşesc să lege firul evenimentelor

Cazul Ioan Rus. Anchetatorii nu reuşesc să lege firul evenimentelor

Cazul Ioan Rus. Anchetatorii nu reuşesc să lege firul evenimentelor
27 Apr 2008   •   10:05

Ancheta în cazul lui Ioan Rus se complică, după ce coaliţia de dreapta din Italia a fost acuzată că a provocat incidentul. Procurorii i-au interogat timp de trei ore pe cei doi italieni care au salvat-o pe studenta atacată de român, anunţând o patrulă a carabinierilor. Anchetatorii caută amănunte care să-i ajute să poată lega firul evenimentelor.

Massimiliano Crepas şi Bruno Musci au discutat timp de trei ore cu procurorii, însă informaţiile nu au fost făcute publice. Totuşi, presa italiană a anunţat că anchetatorii au încercat să afle care a fost motivul pentru care cei doi se aflau în zona gării la Storta, în momentul în care românul a comis agresiunea. Interogatoriul a avut loc după ce, zilele trecute, Massimiliano Crepas, aşa zisul înger salvator al tinerei agresate, s-a afişat în public cu Giani Alemanno, candidatul dreptei la primăria Romei.

De altfel, acesta a fost acuzat de opoziţie că ar fi orchestrat întregul scandal care l-a avut ca protagonist pe Ioan Rus. Anchetatorii investighează şi informaţia transmisă de o româncă, o comerciantă care a spus că agresiunea a fost speculată, pentru a strica deteriora comunităţii româneşti. Ea a dat drept exemplu informaţiile din presă potrivit cărora Rus locuia într-o baracă. Femeia a spus însă că românul locuia într-un apartament din gara La Storta.

Ancheta întâmpină dificultăţi şi pentru că Ioan Rus a spus că nu-şi aduce aminte nimic din momentul agresiunii.

Antena 3

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close