Antena 3 CNN Externe Cea mai mare gafă pe care putea să o facă un taliban

Cea mai mare gafă pe care putea să o facă un taliban

Cea mai mare gafă pe care putea să o facă un taliban
18 Noi 2012   •   23:23

Un purtător de cuvânt al talibanilor a trimis un email de rutină săptămâna trecută, făcând o gafă notabilă. Acesta nu a folosit funcția BCC (blind carbon copy, n.red.), motiv pentru care toate cele 400 de adrese ale destinatarilor, toată lista lui de contacte, au fost făcute publice, scrie abcnews.go.com.

Email-ul a fost trimis de către Qari Yousuf Ahmedi, purtător de cuvânt oficial al talibanilor, care a vrut să trimită un comunicat de presă, primit la rândul său de la Zabihullah Mujahid, un alt purtător de cuvânt.

Lista, alcătuită din mai mult de 400 de destinatari, constă în cea mai mare parte în adrese ale jurnaliștilor, dar de asemenea, include adresa unui guvernator de provincie, un legiuitor afgan, precum și unul dintre insurgenţii Hezb-i-Islami, despre care se crede că ar fi fost în spatele mai multor atacuri împotriva forţelor coaliţiei.

În ultimul timp, numărul emailurilor trimise de talibani au crescut de la săptămână la săptămână. Cele mai multe dintre acestea sunt trimise din contul lui Ahmedi.

Qari nu a vrut să comenteze incidentul.

×
Subiecte în articol: gafa
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close