Antena 3 CNN Externe Comandantul român, dispărut în apele Oceanului Atlantic, omorât?

Comandantul român, dispărut în apele Oceanului Atlantic, omorât?

Comandantul român, dispărut în apele Oceanului Atlantic, omorât?
30 Mai 2008   •   12:55

Suspiciune de omor în cazul comandantului român dispărut în apele Oceanului Atlantic în urmă cu o săptămână. Autorităţile române au cerut înfiinţarea unei comisii internaţionale de anchetă, după ce autorităţile americane au anunţat că au descoperit în cabina ofiţerului pete roşii, ce ar putea fi de sânge.

Dispariţia căpitanului a fost observată pe 24 mai, când nava "Morning Cloud" se afla în Oceanul Atlantic. După căutări la bord, echipajul a tras concluzia că ofiţerul ar fi căzut în apele oceanului. Autorităţile americane au trimis imediat în zonă mai multe elicoptere şi nave de patrulare, dar căutările nu au dus până în prezent la niciun rezultat.

Liviu Iliescu avea 48 de ani şi plecase în acest voiaj printr-o firmă din Constanţa. Mineralierul "Morning Cloud" plecase din portul grecesc Pireu către portul american New Orleans, iar la data dispariţiei de la bord a comandantului, vasul mai avea trei zile până să ajungă la destinaţie. Echipajul vasului este alcătuit din 20 de marinari şi ofiţeri de naţionalitate rusă şi doi români, dintre care unul era comandantul.

Antena 3

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close