Antena 3 CNN Externe Ele sunt Cristina și Svetlana: cântau pe stradă, înainte să cadă racheta rusească la Zaporojie

Ele sunt Cristina și Svetlana: cântau pe stradă, înainte să cadă racheta rusească la Zaporojie

Consilierul politic ucrainean Anton Gherașcenko a publicat pe contul personal X (Twitter) un clip video cu două dintre cele trei victime ale ultimului bombardament rusesc cu rachete asupra orașului Zaporojie, capitala administrativă sub control ucrainean a regiunii cu același nume.

Ele sunt Cristina și Svetlana: cântau pe stradă, înainte să cadă racheta rusească la Zaporojie
Sursa foto: X@Liza22Frank, X@Gerashchenko_en
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Aug 2023   •   18:07

Este vorba de două tinere, Cristina și Svetlana, care cântau pe stradă cu vocea și chitara, asemenea multor artiști aspiranți din Ucraina, care încearcă să-i facă pe oameni să suporte mai ușor ororile războiului declanșat de Rusia.

"Cristina și Svetlana cântau pe stradă, în Zaporojie, cu o oră înainte de atacul cu rachete rusești asupra orașului (...) 

Una dintre ele a murit ieri, la locul loviturii. Avea 19 ani. Cealaltă fată a murit astăzi la Terapie Intensivă. Avea 21 de ani.

Cele mai profunde condoleanțe familiilor lor.Rusia trebuie să plătească", a scris consilierul politic în completarea clipului cu cele două tinere ucise în bombardament.

Citește și: Rusia a trecut la ofensivă în regiunea Harkov. Ucraina evacuează orașul Kupiansk

Trei oameni au fost uciși în ultimul bombardament rachete al Rusiei la Zaporojie

Trei persoane au murit în urma unui atac cu rachete rusești asupra orașului ucrainean Zaporojie, capitala administrativă a regiunii cu același nume, aflată sub controlul forțelor Kievului.

Bombardamentele au avut loc miercuri seara, târziu.

Două femei tinere și un bărbat au fost uciși, iar alte nouă persoane au fost rănite, au anunțat, joi, oficialii ucraineni.

Secretarul Consiliului municipal, Anatoli Kurtev, a declarat că atacul rusesc a mai distrus o biserică a și că alte 15 clădiri au fost avariate.

De asemenea, dronele rusești au distrus, joi, un depozit de combustibil în regiunea Rivne din vestul Ucrainei, a anunțat guvernatorul Vitali Koval pe aplicația de mesagerie Telegram.

Foto: Cristina și Svetlana (stânga) și biserica distrusă de ruși la Zaporojie (dreapta)

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close