Antena 3 CNN Externe Cumnata austriacului care şi-a sechestrat fiica 24 de ani: Era un tiran! (VIDEO)

Cumnata austriacului care şi-a sechestrat fiica 24 de ani: Era un tiran! (VIDEO)

Cumnata austriacului care şi-a sechestrat fiica 24 de ani: Era un tiran! <font color=red>(VIDEO)</font>
04 Mai 2008   •   13:26

Au apărut noi mărturii şocante în cazul austriacului care şi-a sechestrat fiica 24 de ani şi a avut cu ea şapte copii. Cumnata lui Josef Fritzl spune că bărbatul se comporta ca un tiran. Ea a mai dezvăluit presei că nepoata sa a fugit de acasă cu şase luni înainte de aşa-zisa dispariţie. Josef Fritzl era un bărbat era extrem de dur şi nimeni nu avea voie să-i iasă din cuvânt.

Aşa l-a descris cumnata sa pe bărbatul care i-a sechestrat nepoata 24 de ani. ?Pot să spun un singur lucru: era un tiran?, a declarat cumnata lui Fritzl. Femeia a mai povestit presei că fata a fugit de acasă cu şase luni înainte de aşa-zisa dispariţie. Cei care l-au însoţit în Thailanda pe Josef Fritzl sunt de asemenea îngroziţi.



?Am fost şocaţi. Nu ne-am aşteptat la aşa ceva din partea lui. Era tot timpul un om vesel. Nu am crezut că are o personalitate dublă?, spun aceştia. De când au aflat că bărbatul şi-a sechestrat şi abuzat fiica 24 de ani au încercat să rememoreze clipele petrecute cu acesta.

?Din greşeală l-am filmat în timp ce cumpăra o rochie de seară. Când şi-a dat seama că e filmat a devenit foarte nervos. Ne-a spus să oprim înregistrarea şi să nu-i povestim nimic soţiei sale la întoarcerea acasă?, a spus Andrea S., cea care l-a însoţit în Thailanda.

Aceasta a continuat precizând că ?dacă soţia sa ar fi ştiut ceva, cu siguranţă ar fi încercat să-şi elibereze fiica.? Sora sa e absolut convinsă că femeia nu a ştiut nimic despre toate astea.

În imaginile date publicităţii, Josef Fritzl, poate fi văzut la plajă sau la cumpărături, în vacanţă în Thailanda. În tot acest timp, în pivniţa casei sale, fiica sa era ţinută ostatică împreună cu trei din cei şapte copii pe care i-au avut împreună.

Antena 3

×
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close