Antena 3 CNN Externe Cursă cu emoţii pentru 100 de români care veneau acasă de la Madrid

Cursă cu emoţii pentru 100 de români care veneau acasă de la Madrid

Cursă cu emoţii pentru 100 de români care veneau acasă de la Madrid
07 Mar 2008   •   09:56

Emoţii pentru un grup de peste o sută de români care au vrut să plece joi după-amiază din Madrid spre Bucureşti. La 30 de minute după decolare, piloţii au semnalat turnului o problemă tehnică şi au fost nevoiţi să se întoarcă pe aeroport. După mai multe ore de aşteptare, avionul a ajuns în siguranţă la destinaţie. Cursa 416 a decolat joi după-amiază din Madrid, cu destinaţia Bucureşti. Trebuia să aterizeze la ora 18:45. După aprope 30 de minute de zbor, piloţii au constatat o defecţiune tehnică. Au anunţat imediat turnul de control, şi au luat decizia să se întoarcă pe aeroport. O echipă de specilişti spanioli a luat aeronava la puricat, şi, după câteva ore, a stabilit că defecţiunile sunt minore.

Avionul a aterizat în cele din urmă pe aeroportul Henri Coandă cu puţin înainte de mizul nopţii de joi. După ore bune de aşteptări, pasagerii au fost revoltaţi pentru că au fost lăsaţi de izbelişte pe aeroport, şi niun oficial al companiei nu le-a dat vreo explicaţie -  

Oficialii companiei ne-au declarat că niciun pasager nu a fost rănit, ba chiar ei au beneficiat de servicii conform normelor europene.

Antena 3

×
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close