Antena 3 CNN Externe Cursa nunţilor în familia Sarkozy: Cécilia îi ia faţa lui Nicolas

Cursa nunţilor în familia Sarkozy: Cécilia îi ia faţa lui Nicolas

Cursa nunţilor în familia Sarkozy: Cécilia îi ia faţa lui Nicolas
08 Ian 2008   •   18:59

Familia Sarkozy pare că a intrat în săptămâna oarbă. Febra nunţilor i-a cuprins în acelaşi timp pe cei care formau în urmă cu jumătate de an cuplul prezidenţial al Franţei, iar cursa spre altar este strânsă. Presa franceză scrie că Cécilia, fosta soţie a lui Nicolas Sarkozy, se va căsători în foarte scurt timp cu Richard Attias, bărbatul cu care a avut o relaţie de iubire chiar în timp ce era prima doamnă a Franţei. Potrivit cotidianului ?Le Parisien?, Cécilia şi Richard şi-ar putea oficializa relaţia chiar la începutul lunii februarie. Nici şeful statului nu suferă însă de singurătate.

În prima conferinţă de presă susţinută la Palatul Elysée, Nicolas Sarkozy a anunţat că relaţia sa cu Carla Bruni este una serioasă. A trecut însă sub tăcere data la care o va transforma pe cântăreaţă în prima doamnă a Hexagonului. Cu toate astea, jurnaliştii francezi scriu că pe 9 februarie este foarte posibil ca cei doi amorezi să aibă nuntă.

Căsătoriţi din octombrie 1996, Cécilia şi Nicolas Sarkozy s-au despărţit temporar în 2005, după ce prima doamnă s-a afişat la braţul consultantului internaţional în comunicaţii Richard Attias. Nicolas şi Cécilia s-au împăcat însă la câteva luni de la despărţire, în ianuarie 2006. După această reîntoarcere acasă, Cécilia a fost foarte discretă în timpul campaniei electorale a soţului său, ea alegând să nu apară în public la niciunul dintre mitingurile lui Sarkozy. Cei doi au divorţat pe 18 octombrie 2007, după nouă ani de căsnicie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close