Antena 3 CNN Externe De la Cotroceni la Vatican. Traian Băsescu va discuta între patru ochi cu Suveranul Pontif

De la Cotroceni la Vatican. Traian Băsescu va discuta între patru ochi cu Suveranul Pontif

De la Cotroceni la Vatican. Traian Băsescu va discuta între patru ochi cu Suveranul Pontif
05 Sep 2008   •   09:07

Preşedintele Traian Băsescu va face, începând de astăzi si până duminică, o vizită în Italia. El va avea întâlniri cu Suveranul Pontif, cu preşedintele italian, Giorgio Napolitano, dar şi cu reprezentanţi ai românilor catolici si ortodocşi din această ţară.

Şeful statului se va întâlni astăzi cu preşedintele italian Giorgio Napolitano. Întrevederea va fi urmată de o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii de români romano şi greco catolici din Italia. Mâine, Traian Băsescu va fi primit de Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Benedict XVI. Întâlnirea cu Suvernaul Pontif va avea loc la Castelul Gandolfo şi va cuprinde convorbiri tete-a-tete.

De asemenea, preşedintele va avea o întrevedere cu Marele Maestru al Ordinului de Malta, Matthew. Duminică dimineaţa şeful statului va vizita viitorul sediu al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, ocazie cu care va participa la Sfânta Liturghie. Şi tot pe data de 7 septembrie, preşedintele Traian Băsescu se va întâlni cu membri ai comunităţii române din Italia.



Antena3

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close