Antena 3 CNN Externe Declaraţiile austriacului vinovat de incest: Am închis-o ca să o protejez de droguri(FOTO)

Declaraţiile austriacului vinovat de incest: Am închis-o ca să o protejez de droguri(FOTO)

Declaraţiile austriacului vinovat de incest: Am închis-o ca să o protejez de droguri<font color=red>(FOTO)</font>
30 Apr 2008   •   11:24

Noi elemente şocante au fost scoase la iveală de anchetatori în cazul lui Josef Fritzl, austriacul care şi-a sechestrat şi violat fiica timp de 24 de ani. Marţi au fost făcute public nişte fotografii cu Fritzl în vacanţe exotice în Thailanda şi în Mediterana. El a fost în aceste vacanţe în anii '90, perioadă în care fiica sa era închisă în pivniţă împreună cu doi dintre copiii concepuţi cu tatăl ei. Potrivit declaraţiilor lui Fritzl, acesta le-a lăsat nişte mâncare iar ei au fost obligaţi să se descurce şi să supravieţuiască.



Josef Fritzl se distreză în Thailanda în timp ce fiica şi copii săi sunt închişi într-o pivniţă



Bărbatul a mărturisit că a decis să o închidă pe Elizabeth în pivniţe pentru a o proteja de droguri."Am închis-o pe Elizabeth. Dar numai pentru a o proteja de droguri. Era un copil dificil." a declarat acesta.

Cu toate acestea, nu există indicii că adolescenta ar fi avut probleme cu drogurile. De altfel, însuşi ttăl ei a drogat-o pentru a o putea închide.

Întrebat despre abuzurile care au început încă de când fiica sa avea 11 ani, el a afirmat ca este adevărat ca a facut-o şi că a "moşit-o" în condiţii extrem de aspre. "Da, am făcut sex cu ea, dar de câteva luni nu o mai fac." a declarat el cu o nonşalanţă ieşită din comun.

Fritzl a explicat de asemenea de ce a luat trei dintre copii să trăiască în "lumea de sus", adoptaţi de el şi de soţia Rosemarie. Cei trei bebeluşi erau foarte gălăgioşi, şi austriacul s-a temut că vor fi auziţi de vecini şi astfel va fi prins.

Pivniţa era însă izolată fonic, întrucât Fritzl a avut grijă de acest aspect înainte de a-şi sechestra fiica în 1984.

Anchetatorii lui Fritzl s-au declarat surprinşi de şiretenia şi minuţiozitatea cu care acesta şi-a pus la cale planul, având grijă ca niciun detaliu să nu-l dea de gol."Nu a avut scrupule şi a folosit toate mijloacele posibile pentru a înşela pe toată lumea şi a-şi ascunde fapta. Este un om extrem de şiret." au spus aceştia. Cu toate acestea, omul nu pare să se căiască. "Nu a arătat niciun semn de regret. Este un om foarte arogant şi nu cred că i se pare că ar fi făcut ceva greşit" a mai adăugat un poliţist.

Mai mult, Andrea Kramer, o jurnalistă care a vrut să facă un reportaj în 1984 când Elizabeth a dispărut, a povestit acum faptul că, ajunsă la locuinţa lui Fritzl, i-a cerut acestuia o fotografie a fiicei dipărute, însă bărbatul a agresat-o, răspunzându-i extrem de violent şi gonind-o.

Duminică prizonierii din pivniţă s-au reunit cu ceilalţi membri ai familiei, într-o întâlnire descrisă de medici ca "uimitoare". Copii sunt cei care se adaptează cel mai repede, Elizabeth aflându-se sub tratament şi consiliere psihologică.

Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close