Antena 3 CNN Externe Deputaţii britanici au restricţie la carnea de vită. Ce măsură de precauţie au luat autorităţile din Marea Britanie

Deputaţii britanici au restricţie la carnea de vită. Ce măsură de precauţie au luat autorităţile din Marea Britanie

Deputaţii britanici au restricţie la carnea de vită. Ce măsură de precauţie au luat autorităţile din Marea Britanie
Sursa foto: Foto: www.teacher-chef.com
20 Feb 2013   •   08:15

Camera Comunelor din Marea Britanie a retras, ca măsură de "precauţie" patru produse din carne de vită din meniu. Măsura a fost luată în aşteptarea rezultatelor testelor ce urmează să stabilească dacă acestea conţin sau nu carne de cal, informează AFP.

"Un furnizor (Brakes) al restaurantului din Camera Comunelor realizează teste pe produsele care conţin vită", a declarat un purtător de cuvânt.

"Ca măsură de precauţie, restaurantul din Camera Comunelor a retras patru produse pe bază de vită furnizate de Brakes", a continuat el, precizând că "testele la două din cele patru produse s-au terminat şi au conchis că acestea nu conţin carne de cal".

Produsele retrase "conţin vită şi nu carne proaspătă furnizată Camerei Comunelor", a anunţat purtătorul de cuvânt, adâugând că, potrivit lui Brakes, toate testele "ar urma să se încheie până pe 22 februarie".

"Serviciul de restaurante din Camera Comunelor a urmat toate recomandările Agenţiei pentru siguranţă alimentară, a luat măsurile de precauţie necesare şi a identificat toate produsele care conţin vită", a mai precizat purtătorul de cuvânt.

 

×
Subiecte în articol: carne de vita
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close