Antena 3 CNN Externe Detronat de presa rusă. Putin, doar locul doi în topul celor mai sexy bărbaţi (FOTO)

Detronat de presa rusă. Putin, doar locul doi în topul celor mai sexy bărbaţi (FOTO)

Detronat de presa rusă. Putin, doar locul doi în topul celor mai sexy bărbaţi (FOTO)
05 Sep 2008   •   15:06

Cu toate că Vladimir Putin a fost ridicat în slăvi de presa rusă după ce ar fi salvat o echipă de filmare de atacul unui tigru, popularitatea lui este în declin. Nici acţiunile demne de un erou din filmele de acţiune n-au putut să-l plaseze pe Putin pe primul loc în topul celor mai sexy bărbaţi din Rusia.

Vladimir Putin


Potrivit ?FOX News?, clasamentul a fost publicat în numărul din septembrie al revistei ruse ?Sex and the City?, iar Putin se află pe locul doi. Ocupantul primului loc al acestui clasament este Boris Nemtsov. fostul lider al opoziţiei ruse.

Se întâmplă extrem de rar ca Putin să nu fie pe primul loc în topurile de popularitate din Rusia. Populariatea lui este foarte bine consolidată şi în afara graniţelor Rusiei. Revista ?Time? l-a prezentat ca pe ?bărbatul anului 2007? , iar ?Vanity Fair? l-a declarat cel mai puternic şi influent bărbat al anului 2008.

Boris Nemtsov, cel mai sexy rus, potrivit revistei "Sex and the City"


Boris Nemtsov a comentat rezultatul clasamentului făcut de revista rusă: ?Este o veste bună..dar nu pot s-o iau foarte în serios? a spus Nemtsov. Întrebat cum consideră că se simte Putin pe locul doi al clasamentului, Nemtsov a răspuns: ?Nu ştiu şi nici nu-mi pasă. Probabil că nu este foarte plăcut pentru el, dar sunt convins că are probleme mult mai importante pentru care să-şi facă griji.?

Când a fost rugat să comenteze, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin a râs într-o manieră puţin stânjenită şi a a spus că nu are ce să comenteze.

Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close