Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Cum s-a văzut de la Paris asaltul asupra Antenelor

Cum s-a văzut de la Paris asaltul asupra Antenelor

Cum s-a văzut de la Paris asaltul asupra Antenelor
21 Feb 2016   •   23:26
Jurnalista Marcela Feraru, aflată la Paris, a povestit duminică, la Antena 3, cum s-a văzut acolo asalatul din ultimele zile asupra celor cinci posturi TV din trustul Intact.
 
Jurnalista a spus că a fost colegă cu cei care autointitulează azi lideri de opinie, având în vedere că a lucrat la Evenimentul zilei, o perioadă de timp.
 
”Îi cunosc pe cei mai mulți dintre ei și mi-e mie rușine de rușinea lor. Nu e posibil să se comporte în halul care s-au comportat în ultima săptămână”, a spus jurnalista Marcela Feraru, duminică, într-o intervenție telefonică la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
Despre premierul Cioloș, jurnalistul a spus că ” fie a prost informat de serviciile lui, fie au informații greșite”. Altfel, ce face guvernul ”se traduce prin presiuen și cenzură”, a spus jurnalista Marcela Feraru.

Mihai Gâdea a anunțat luni, în emisiunea 100 de Minute, că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate

Antena 3 a invitat telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei.
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close