Antena 3 CNN Externe Diaspora Cristina Dobre, o româncă stabilită în Anglia, desemnată ”Omul anului”. Tânăra este șoferiță de autobuz în orășelul Hertford

Cristina Dobre, o româncă stabilită în Anglia, desemnată ”Omul anului”. Tânăra este șoferiță de autobuz în orășelul Hertford

Cristina, o șoferiță de autobuz, originară din București, a primit titlul ”Omul anului”, acordat de o comunitate din Anglia.

Cristina Dobre, o româncă stabilită în Anglia, desemnată ”Omul anului”. Tânăra este șoferiță de autobuz în orășelul Hertford
Sursa foto: Facebook/ I love Hertford
de Georgiana Adam    |    03 Dec 2023   •   21:18

Cristina Dobre lucrează de câțiva ani ca șofer de autobuz în Anglia. Originară din București, românca a devenit extrem de apreciată și admirată de comunitatea din orașul Hertford.

”Cristina Dobre, din București, care lucrează ca șofer de autobuz în Anglia, a fost declarată, ieri, omul anului de către comunitatea din orașul Hertford, situat nu departe de granița nordică a Londrei.

Cristina a beneficiat de suportul uriaș al călătorilor care au mers cu autobuzul 333, pe ruta dintre localitățile Hertford si Bengeo.

Citește și: Interviu de 10 cu Ianis Hagi în Spania: ”Ambiția am moștenit-o de la tata. Vreau să scriu istorie pentru România”

Pentru noi toți, cei care mergem cu autobuzul ei, Cristina este minunată și foarte prietenoasă, la fel ca o rază de soare. Ne face ziua mai frumoasă", a spus unul dintre susținătorii înfocați ai româncei, conform platformei "I Love Hertford!", citat de Adevărul.

Zeci de comentarii de apreciere sunt pe pagina de Facebook ”I love Hertford”, și din partea cetățenilor englezi, care o admiră pentru munca și pasiunea cu care își face treaba.

”Este o prezență tonică. Ea îi vede pe toți și îi face să se simtă parte din ceva. O iubesc pe Cristina noastră”, sunt reacțiile celor din comunitate.

 

×
Subiecte în articol: cristina dobre sofer anglia
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close