Antena 3 CNN Externe "Doctorul mi-a decapitat copilul!". Naşterea, desprinsă parcă din filmele horror

"Doctorul mi-a decapitat copilul!". Naşterea, desprinsă parcă din filmele horror

"Doctorul mi-a decapitat copilul!". Naşterea, desprinsă parcă din filmele horror
Sursa foto: Foto: article.wn.com
de S.T.    |    28 Noi 2012   •   13:03

Un cuplu de tineri a intentat un proces împotriva a doi obstetricieni, acuzându-i de decapitarea copilului lor, în timpul naşterii, precum şi că au încearcat să ascundă grozăvia, îndesând corpul copilului şi capul tăiat înapoi în canalul de naştere, scrie Daily Mail.

Arteisha Betts şi Travis Ammonette au descris în plângerea adresată instanţei scene desprinse parcă dintr-un film de groază. Aceştia au detaliat modul în care medicii Gilbert Webb şi Susan Moore au insistat ca femeia să nască natural şi modul îngrozitor în care fiul lor a fost decapitat.

Potrivit documentelor oficiale, Betts şi Ammonette l-au informat pe medicul Moore că preferă naşterea prin cezariana întrucât, la ecografie, fătul prezenta un abdomen anormal de mare.

Dar când mama însărcinată a intrat în travaliu prematur, doctorul Webb nu a fost de acord cu cezariana. În plus, medicul obstetrician a refuzat să o lase pe femeie să meargă la un alt spital pentru o cezariană.

În acest condiţii, reclamanta Betts Arteisha a acceptat, sub presiune şi protest, un proces de naştere naturală, se arată în plângerea fomulată de avocaţii cuplului.

Potrivit plângerii, în prima etapă a naşterii lucrurile au decurs normal, capul copilului ieşind fără probleme. Din păcate, situaţia s-a complicat atunci când abdomenul copilului a îngreunat procedura de naştere.

Arteisha Betts a descris modul brutal în care doctorul a aplicat tracţiune la nivelul capului copilului, în încercarea de a-i disloca abdomenul, moment în care micuţul a fost decapitat.

Citând aceeaşi plângere, sângele a început să ţâşnească din arterele şi venele copilului, deversându-se pe podea, în plină vedere a mamei, care a fost la un pas de a-şi pierde minţile de disperare.

De parcă situaţia n-ar fi fost destul de şocantă, doctorul a împins capul şi corpul copilului înapoi în corpul mamei, solicitând o cezariană de urgenţă.

În plângerea formulată de avocaţii cuplului scrie că medicul a început cezariana înainte ca anestezia să-şi facă efectul complet, cauzându-i femeii dureri îngrozitoare.

Mai mult, înainte de a da fătul mort părinţilor, medicul Webb a vrut să mascheze nenorocirea, ataşându-i bebeluşului capul la loc.

Cei doi doctori nu au făcut comentarii, la fel şi reprezentanţii centrului medical în care s-a petrecut oroarea.

Arteisha Betts şi Travis Ammonette sunt hotărâţi să meargă până unde este necesar pentru a obţine dreptate pentru fiul lor.



×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close