Antena 3 Externe Donald Trump, despre întâlnirea cu liderul nord-coreean: „Dacă nu va fi productivă, mă voi ridica, în mod respectuos, și voi pleca”

Donald Trump, despre întâlnirea cu liderul nord-coreean: „Dacă nu va fi productivă, mă voi ridica, în mod respectuos, și voi pleca”

19 Apr 2018   •   12:36
Donald Trump, despre întâlnirea cu liderul nord-coreean: „Dacă nu va fi productivă, mă voi ridica, în mod respectuos, și voi pleca”
Sursa foto: foto- captura Youtube

Președintele SUA, Donald Trump, a vorbit miercuri despre întâlnirea pe care urmează să o aibă cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un. 

Liderul SUA a mărturisit că e dispus să se ridice și să plece de la masă, în timpul întâlnirii, dacă discuțiile nu se ridică la nivelul așteptărilor. 

„Dacă summitul nu va avea succes, nu o să acceptăm asta. Dacă nu va fi productivă întrevederea, atunci când voi merge acolo mă voi ridica, în mod respectuos, și voi pleca”, a mărturisit Donald Trump. 

„Rămânem flexibili în ceea ce privește tema asta. N-am mai fost într-o astfel de poziție cu regimul de la Phenian, fie că a fost vorba de bunic, tată sau fiu”, a continuat Trump. 

„Sperăm ca întrevederea să fie un succes și o așteptăm. Vom face tot ce putem să o transformăm într-un succes la nivel global”, a mai adăugat el. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close