Antena 3 CNN Externe Două cadavre găsite carbonizate în vila incendiată a milionarului Cristopher Foster

Două cadavre găsite carbonizate în vila incendiată a milionarului Cristopher Foster

Două cadavre găsite carbonizate în vila incendiată a milionarului Cristopher Foster
31 Aug 2008   •   17:01

Poliţiştii englezi au anunţat că au descoperit două cadavre în vila milionarului britanic, Christopher Foster, care a fost devastată de un incendiu la începutul săptămânii. Încă de atunci, întreaga familie a fost dată dispărută şi se presupune că scopul incendiului, a fost asasinarea lor. Cele două corpuri nu au fost identificate încă, autorităţile urmând să efectueze demersurile necesare în acest sens.

Poliţia nu a dezvăluit nici sexul cadavrelor, aşa încât nu se pot face presupuneri dacă este vorba de vreun membru al familiei milionarului sau nu. Cu toate acestea poliţia a spus ca va contiuna cercetările printre ruine.

Vila milionarului britanic a fost devastată de un incendiu marţi şi de atunci, atât soţii Foster cât şi fiica lor de 15 ani, au fost daţi dispăruţi. Imobilele care au ars sunt situate la o distanţă considerabilă unul faţă de celălalt, şi nu este posibil ca focul să se fi extins în mod natural.

Christopher Foster este cunoscut ca un fiind un om afaceri de succes, cu o familie fericită. Sunt voci care susţin însă că afacerile sale aveau şi secrete întunecate, iar incendiul are în spate o mână criminală.

Antena 3

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close