Antena 3 CNN Externe Drama prin care a trecut o mamă, odată ajunsă în SUA: ”Mi-au spus să-mi iau la revedere de la copil. A început să plângă și să strige să nu-l părăsesc”

Drama prin care a trecut o mamă, odată ajunsă în SUA: ”Mi-au spus să-mi iau la revedere de la copil. A început să plângă și să strige să nu-l părăsesc”

Drama prin care a trecut o mamă, odată ajunsă în SUA: ”Mi-au spus să-mi iau la revedere de la copil. A început să plângă și să strige să nu-l părăsesc”
Sursa foto: foto- Pexels
20 Iun 2018   •   17:44

O femeie din El Salvador, Blanca Orantes-Lopez, a primit un apel de la o persoană necunosută care a amenințat-o cu uciderea copilului său dacă nu îi dă 5.000 de dolari. De frică, femeia a plecat spre Statele Unite împreună cu copilul său de opt ani. 

La graniță, Blanca (26 de ani) și fiul ei, Abel, au fost separați. A vrut să se refugieze într-un loc sigur, cât mai departe de violențele din regiunea sa. La scurt timp, însă, aceasta a ajuns într-o închisoare federală din Seattle, iar fiul său într-un centru de îngrijire din New York. 

”Nu am putut încă să vorbesc cu el. Cel mai greu lucru este că nu pot să-l văd”, a spus femeia îndurerată, conform CNN. 

Când a ajuns în statul american, în mod ilegal, a încercat să convingă autorităile că trebuie să primească azil politic, dar nu a reușit. 

”Mi-au spus să-mi iau la revedere de la copil, pentru că va fi transferat. I-am întrebat unde, dar nu mi-au spus și mi-au repetat să-mi iau rămas bun de la el. Copilul a început să plângă și să strige să nu-l părăsesc. I-am spus că totul o să fie bine, asta e tot ce am apucat să-i zic”, a mai spus ea. 

×
Subiecte în articol: drama femeie SUA copil
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close