Antena 3 CNN Externe Un elev din Bosnia a fost reținut de polițiști, după ce a amenințat că va copia atacul de la școala din Belgrad

Un elev din Bosnia a fost reținut de polițiști, după ce a amenințat că va copia atacul de la școala din Belgrad

Un elev în vârstă de 18 ani a fost reținut de polițiștii din Bosnia, după ce a publicat pe rețelele sociale un mesaj în care amenința că va copia atacul armat de la școala din Belgrad.

Un elev din Bosnia a fost reținut de polițiști, după ce a amenințat că va copia atacul de la școala din Belgrad
Sursa foto: Pixabay | Wokandapix
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mai 2023   •   21:42

Băiatul în vârstă de 18 ani a fost reținut de polițiști după ce a publicat pe rețelele sociale un mesaj în care anunța că va copia masacrul produs la școala din Serbia, în urma căruia opt elevi și un agent de pază au fost uciși, potrivit Reuters.

"Băiatul acela care a ucis opt copii este, pentru mine, un mega rege. Pregăteam de multă vreme aşa ceva pentru Liceul de Economie din Bihac. Va fi un masacru nemaivăzut în Bihac, jur pe viaţa mea!", a scris tânărul pe contul său de Instagram.

Se pare că el avea antecedente de ameninţări şi intimidare în mediile sociale, dar un dosar penal, care a fost închis anul trecut, deoarece era minor.

Liceul din Bihac, unde era înscris tânărul de 18 ani, a publicat o declaraţie prin care le cerea elevilor şi părinţilor să nu intre în panică din cauza ameninţărilor, arătând că autorităţile au fost informate despre situaţie.

Citește și: "Sunt un psihopat care trebuie să se calmeze". Filmul masacrului de la școala din Belgrad

Tânărul din Bihac se referea la un elev sârb, în vâstă de 13 ani, care s-a predat, miercuri, Poliţiei din Belgrad, după ce a folosit două arme de foc ale tatălui său, cu care a reușit să ucidă opt colegi și un agent de pază.

După tragedie, experţii au afirmat că cele mai îngrijorătoare au fost reacţiile unor adolescenţi, care şi-au exprimat sprjinul şi admiraţia faţă de ucigaşul minor, prea mic pentru a fi urmărit penal pentru faptele sale, potrivit Agerpres.

×
Subiecte în articol: Bosnia elev retinut poliție
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close