Antena 3 CNN Externe Elevele unei şcoli din Texas, spionate la baie de profesorul lor (VIDEO)

Elevele unei şcoli din Texas, spionate la baie de profesorul lor (VIDEO)

Elevele unei şcoli din Texas, spionate la baie de profesorul lor (VIDEO)
04 Dec 2009   •   22:30

Scandal de proporţii la o şcoală din statul american Texas, după ce s-a aflat că unul dintre profesori le spiona pe eleve când mergeau la toaletă. Dascălul montase o cameră de filmat în interiorul unui detector de fum, cu ajutorul căreia urmărea tot ce se întâmpla în baia fetelor.

Bărbatul preda geografie şi istorie şi era printre cei mai respectaţi profesori din şcoală. Elevii îl iubeau şi cu doi ani în urmă l-au desemnat chiar "cel mai apreciat profesor din şcoală."

Se oferea mereu ca voluntar pentru activităţi în afara orelor de curs. Aspira să devină director executiv. De planurile măreţe ale profesorului s-a ales însă praful după ce poliţiştii au făcut o descoperire şocantă, la baia fetelor.

Au descoperit o gaură ce fusese făcută într-un detector de fum, în care a fost introdusă camera. Părinţii elevilor sunt revoltaţi. La fel şi colegii profesorului.

Totul a ieşit la lumină acum câteva zile, după ce două eleve au observat dispozitivul de urmărire. Camera era conectată la un monitor din biroul profesorului, de unde acesta urmărea tot ce se întâmpla în toaleta fetelor. Acum, bărbatul în vârstă de 59 de ani a fost arestat.


Observator

×
Subiecte în articol: profesor SUA eleve baie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close