Antena 3 CNN Externe Emilia Neamţu, martorul cheie al acuzării în procesul Mailat, de negăsit

Emilia Neamţu, martorul cheie al acuzării în procesul Mailat, de negăsit

Emilia Neamţu, martorul cheie al acuzării în procesul Mailat, de negăsit
29 Sep 2008   •   09:00

Procesul în care Romulus Mailat este judecat pentru jefuirea, violarea şi uciderea Giovannei Reggiani continuă la Roma. Luni, ar fi trebuit să depună mărturie Emilia Neamţu, martorul-cheie al acuzării. Ea susţine că l-a văzut pe Romulus Mailat târând-o pe Giovanna Reggiani sub un pod, după ce a lovit-o, însă luni nu a putut fi găsită de anchetatori, informează pagina electronică a agenţiei Adnkronos.

Avocatul lui Mailat a cerut Curţii, posibilitatea de a-l cita ca martor pe directorul Spitalului de Boli Nervoase de la Sibiu, care poate confirma internarea Emiliei Neamţu, în urmă cu trei ani, în această instituţie.

Dintre toate acuzaţiile aduse, Mailat o recunoaşte doar pe cea de jaf. Procurorii susţin, însă, că românul ar fi ucis-o pe Giovanna Reggiani. Mailat a fost arestat pe baza probelor găsite în baraca în care locuia: telefonul mobil al victimei, poşeta şi urme de sânge. Giovanna Reggiani a fost atacată în apropiere de gara Tor di Quinto, Roma, la 30 octombrie 2007, murind două zile mai târziu în spital.

Procesul românului a început joi la Roma, audierile fiind reluate luni. Înainte de începerea audierilor de luni, anchetatorii au căutat-o pe Neamţu, însă fără succes.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close