Antena 3 CNN Externe ”Eram în stare de ȘOC”. Ce a aflat o femeie după ce a făcut avort

”Eram în stare de ȘOC”. Ce a aflat o femeie după ce a făcut avort

”Eram în stare de ȘOC”. Ce a aflat o femeie după ce a făcut avort
Sursa foto: Foto: bible.ca
04 Apr 2013   •   18:33

Ariel Knights, o mama în vârstă de 22 de ani, a dat o clinică medicală în judecată după ce medicii de aici i-au făcut un avort, scrie Daily Mail.

Femeia a fost nevoită să facă avort, după ce medicii i-au spus că sarcina îi pune viața în pericol.

”Sala de așteptare era plină. Fiecare loc era ocupat. Femeile erau nevoite să stea chiar și în picioare. Mergea totul ca pe bandă”, a declarat femeia.

După ce medicii au terminat intervenția, Ariel a mers acasă. Însă la numai câteva zile a început să acuze dureri puternice. ”Am mers la doctor și mi-a făcut o ecografie. În acel moment, s-a uitat șocat la mine și mi-a spus: Nu îmi vine să cred, tu ești încă însărcinată”, a declarat femeia. ”Și eu și logodnicul meu eram în stare de șoc”.

Cei doi au sunat la clinica unde i se făcuse inițial avortul, însă medicii de acolo au respins orice acuzație. De asemenea, cei doi au sunat la altă clinică pentru a face din nou avort, însă de aici li s-a spus că nu corectează greșelile altora.

Acela a fost momentul în care cuplul a hotărât să păstreze copilul. În ciuda faptului că a fost o sarcină cu probleme, Ariel ajungând de nenumărate ori la Urgențe, cei doi sunt acum fericiții părinți ai unei fetițe perfect sănătoase.

×
Subiecte în articol: avort sarcina
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close