Antena 3 CNN Externe Extratereştrii există? Un american susţine că i-a filmat de aproape

Extratereştrii există? Un american susţine că i-a filmat de aproape

Extratereştrii există? Un american susţine că i-a filmat de aproape
30 Mai 2008   •   16:13

Un american susţine că a reuşit să filmeze extratereştrii şi că va da publicităţii această dovadă că nu suntem singuri în univers ăn cursul zilei de vineri, informează Chicago Sun Times.Autorul imaginilor, Jeff Peckman, încearcă să convingă autorităţile din Colorado să înfiinţeze o Comisie pentru Afaceri ...Extraterestre. Omul susţine că materialul video îi va convinge chiar şi pe cei mai sceptici dintre pământeni că există forme de viaţă evoluate şi pe alte planete.

Comisia pentru Afaceri Extraterestre, ar pregăti, în viziunea lui Peckman, eventualele vizite ale altor civilizaţii pe planeta noastră. Filmuleţul va fi arătat jurnaliştilor vineri seară, dar aceştia nu vor putea să îl înregistreze deoarece face parte dintr-un documentar ce va fi lansat în luna iunie. În film apare un extraterestru de un metru şi jumătate înălţime care se uită printr-un geam şi clipeşte. Extraterestrul este înalt de aproximativ un metru, după declaraţiile americanului.

Experţii care au studiat înregistrarea susţin că este autentică iar falsificarea ei ar fi costat foarte mult. Potrivit acestora, corpul nu a fost adăugat în post-producţie sau prin efecte speciale, totul fiind filmat cu o cameră DV. Cunoscătorii efectelor speciale de la Hollywood spun că o păpuşă ca cea din film ar fi costat mii de dolari. Vocile care susţin existenţa vieţii extraterestre sunt tot mai numeroase iar înregistrări cu aparate de zbor neindentificate apar tot timpul. De curând, chiar şi Vaticanul a recunoscut posibilitatea existenţei unor civilizaţii extraterestre şi a spus că a crede în ei nu contravine credinţei în Dumnezeu. Şi în ţara noastră sunt tot mai multe persoane care cred în existenţa unor civilizaţii superioare în Univers.

Cel mai mediatizat caz de contact cu o civilizaţie extraterestră este Roswell. În 1947, în statul american New Mexico, s-a prăbuşit un obiect zburător neindentificat. Armata a spus atunci că era vorba despre un balon de cercetare, dar cei care cred în existenţa fiinţelor din spaţiu sunt convinşi că atunci a fost recuperată o navă prăbuşită şi corpurile extratereştrilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close