Antena 3 CNN Externe Familia McCann a lansat un nou apel internaţional pentru găsirea Madeleinei

Familia McCann a lansat un nou apel internaţional pentru găsirea Madeleinei

Familia McCann a lansat un nou apel internaţional pentru găsirea Madeleinei
22 Dec 2007   •   13:58

Părinţii Madeleinei McCann, fetiţa britanică dispărută în urmă cu 7 luni în Portugalia, au lansat un nou mesaj pentru întoarcerea ei acasă. Soţii McCann continuă să creadă că Madeleine este în viaţă, ignorând faptul că poliţia portugheză i-a numit principalii suspecţii în cazul dispariţiei copilului lor. Cei doi au fost filmaţi în locuinţa lor din Marea Britanie, iar pe ecran apare numărul la care pot fi contactaţi de persoanele care deţin informaţii despre soarta micuţei. Filmul a fost creat special pentru a fi difuzat la televizor. Acesta conţine, pe lângă declaraţiile părinţilor, şi câteva imagini cu Madeleine, filmate anul trecut, tot de Crăciun.

Kate a început prin a mulţumi prietenilor şi persoanelor care i-au sprijinit în tot acest timp de când a dispărut fetiţa. Mesajul ei a continuat apoi cu o rugăminte, adresată în mod direct eventualului răpitor: „În această perioadă a anului, când familiile se reunesc, te implorăm să ne ajuţi să ne regăsim cu Madeleine. Te rugăm să faci ceea ce e bine.”

În final, părinţii Madeleinei au asigurat-o pe aceasta de toată dragostea lor şi au negat încă o dată în faţa lumii că ar fi implicaţi în dispariţia fetiţei. Madeleine a dispărut în luna mai, dintr-un hotel din Portugalia, în timp ce se afla în vacanţă cu părinţii şi cei doi fraţi ai săi.

Antena 3

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close