Antena 3 CNN Externe Favoritul pentru Kremlin, Dimitri Medvedev, îşi prezintă programul de preşedinte

Favoritul pentru Kremlin, Dimitri Medvedev, îşi prezintă programul de preşedinte

Favoritul pentru Kremlin, Dimitri Medvedev, îşi prezintă programul de preşedinte
15 Feb 2008   •   16:39

Dimitri Medvedev îşi prezintă planul de acţiune ca viitor preşedinte al Rusiei. Medvedev vrea, în primul rând, să continue lupta la scară largă împotriva corupţiei. El a promis stabilitate şi continuitate, în primul său mare discurs pe teme economice, după momentul la care Vladimir Putin a declarat că îl susţine ca viitor lider la Kremlin.

Dimitri Medvedev, favoritul alegerilor prezidenţiale din 2 martie, a vorbit mai mult despre protecţia socială decât despre afacerile internaţionale sau reimpunere a Rusiei ca putere militară, teme asupra cărora Putin a insistat în mod constant.

"Trebuie să eliminăm încălcarea legii, dintre obiceiurile pe care cetăţenii noştri le au printre activităţi. Să facem aşa încât să nu mai existe îmbogăţiţi, în detrimentul altora. Nerespectarea legii duce întotdeauna la nerespectarea drepturilor altor oameni şi la lipsa de responsabilitate personală" , a delcarat Dimitri Medvedev.
În discursul său, Medvedev a declarat că sistemul rusesc de taxe trebuie să fie competitiv cu al altor ţări. Favoritul în cursa pentru Kremlin spune că statul ar trebui să colecteze atâtea taxe de câte are nevoie pentru a se asigura că societatea funcţionează eficient şi că afacerile naţionale vor trece graniţa.

Medvedev a mai spus că sistemul bancar, care a suferit o criză a lichidităţilor în 2007, se poate baza pe sprijinul statului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close