Antena 3 CNN Externe O femeie pastor cântă într-o slujbă despre rachete balistice: ”Ne ridicăm acolo, Doamne, cu avioane supersonice, pentru a duce vestea bună că Rusia este pentru Hristos!”

O femeie pastor cântă într-o slujbă despre rachete balistice: ”Ne ridicăm acolo, Doamne, cu avioane supersonice, pentru a duce vestea bună că Rusia este pentru Hristos!”

Rachete balistice, Dumnezeu care va aduce vestea bună pentru Rusia cu avioane supersonice și un „scop special” pregătit de divinitate pentru această țară. Despre asta s-a cântat la slujba dintr-o biserică penticostală din Sankt Petersburg.

O femeie pastor cântă într-o slujbă despre rachete balistice: ”Ne ridicăm acolo, Doamne, cu avioane supersonice, pentru a duce vestea bună că Rusia este pentru Hristos!”
Sursa foto: X / @Eva_CZ1
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Noi 2023   •   21:41

Videoclipul, în care apare și un cor ce cântă ”Rusia pentru Hristos” a devenit viral pe rețelele de socializare weekendul trecut.

Pastorul care este în centrul videoclipului este Olga Golikova, care subliniază în cântecul ei că Dumnezeu are un „scop special” pentru Rusia, scrie The Moscow Times.

"Luăm, Doamne, această pistă, ne ridicăm în cer cu rachetele tale balistice. Ne ridicăm acolo, Doamne, cu avioane supersonice pentru a duce vestea bună că Rusia este pentru Hristos!", spune Golikova în videoclip.

Mulți penticostali cred că, pe măsură ce răul crește în lume, se apropie sfârșitul lumii și, odată cu acesta, credincioșii se vor înălța la Cer și Hristos va reveni pentru a conduce Pământul.

În predica sa din această duminică, Golikova a mulțumit oamenilor din afara bisericii sale pentru atenția pe care a primit-o videoclipul. Ea a explicat că, în urmă cu mulți ani, Dumnezeu i-a pus în inimă fraza "Rusia pentru Hristos".

Ea a adăugat că Dumnezeu are un "scop special" pentru Rusia.

"Toate țările care s-ar putea gândi la țara noastră ca la un fel de monstru, pentru aceste țări, Rusia va deveni o imensă binecuvântare", mai spune Golikova.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close