Antena 3 Externe O femeie din SUA a pierdut 26 de milioane de dolari, după ce a spălat biletul câştigător

O femeie din SUA a pierdut 26 de milioane de dolari, după ce a spălat biletul câştigător

de Claudia Popovici    |    14 Mai 2021   •   20:39
O femeie din SUA a pierdut 26 de milioane de dolari, după ce a spălat biletul câştigător
Sursa foto: GettyImages.com

S-a întâmplat la o extragere a California Lottery SUA. O femeie care pretinde că a cumpărat biletul câștigător, în valoare de 26 de milioane de dolari spune că l-a lăsat în buzunarul pantalonilor și l-a distrus în mașina de spălat.

Biletul câștigător SuperLotto Plus a fost vândut la un magazin din suburbia Norwalk din Los Angeles, la o extragere a California Lottery pe 14 noiembrie 2020.

Semnalul de alarmă a fost lansat vânzător care a declarat pentru Whittier Daily News din California că o femeie a intrat miercuri în magazin, susținând că este deținătoarea biletului câștigător, pe care l-a distrus din greșeală în mașina de spălat.

Urmare verificărilor, femeia, care a rămas anonimă, apare pe camerele de supraveghere achiziționând un bilet în magazin la momentul respectiv.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Loteriei din California, filmările din magazin nu ar fi suficiente pentru a justifica afirmația femeii și că este necesară „o dovadă substanțială convingătoare că a fost în posesia biletului”.

Mai mult, organizatorii loteriei au mai evidențiat faptul că termenul de 180 de zile stabilit pentru revendicarea premiului a trecut joi.

Dacă nu există un câștigător recunoscut al premiului, suma va fi distribuită în școlile publice din California, au spus organizatorii într-un comunicat.

Retailerul care a vândut biletul câștigător a primit 130.000 de dolari ca parte a procedurii standard a loteriei, se adaugă în declarație, informează Mediafax.

Numerele câștigătoare pentru extragerea din noiembrie au fost 23, 36, 12, 31, 13, alături de meganumărul 10.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close