Antena 3 CNN Externe Final în cazul dispariţiei lui Steve Fosset. Rămăşiţele descoperite în Nevada sunt ale exploratorului

Final în cazul dispariţiei lui Steve Fosset. Rămăşiţele descoperite în Nevada sunt ale exploratorului

Final în cazul dispariţiei lui Steve Fosset. Rămăşiţele descoperite în Nevada sunt ale exploratorului
04 Noi 2008   •   20:09

Rămăşiţele descoperite la începutul lui octombrie, în epava unui avion, în deşertul Nevada, sunt ale exploratorului Steve Fosset. Rezultatele testului ADN au fost făcute publice de poliţia din Los Angeles. Avionul de mici dimensiuni cu care a dispărut Fosset a fost identificat de un excursionist care a găsit mai multe acte ale exploratorului.
Epava aparatului pe care îl pilota milionarul Steve Fosset anul trecut a fost găsită de autorităţi în California, la 3000 de metri altitudine, într-o regiune izolată din Sierra Nevada. Aparatul, un Bellanca 8KCAB, a fost dat dispărut după 3 septembrie 2007. Steve Fosset a decolat din Yerington spre Nevada pentru un zbor de trei ore şi nu a mai apărut ulterior. Acesta a fost declarat oficial mort în februarie 2008 de către justiţia americană.
Steve Fossett, în vârstă de 63 de ani, avea o avere estimată la mai multe milioane de dolari. El era deţinătorul mai multor recorduri în domeniul aviaţiei şi navigaţiei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close