Antena 3 CNN Externe Fiul lui Ben Laden se luptă pentru dreptul de a locui în Marea Britanie

Fiul lui Ben Laden se luptă pentru dreptul de a locui în Marea Britanie

Fiul lui Ben Laden se luptă pentru dreptul de a locui în Marea Britanie
15 Apr 2008   •   14:14

Băiatul lui Osama ben Laden este pregătit să meargă până la cea mai înaltă autoritate legală din Europa, în lupta sa pentru o viză britanică. Omar ben Laden, în vârstă de 26 de ani, şi-a cunoscut soţia în Egipt, la piramide, şi este acum determinat să se mute în Marea Britanie pentru a-şi construi o nouă viaţă alături de ea. Zaina al Sabah ben Laden, în vârstă de 52 de ani, care a fost cunoscută sub numele de Jane Felixe-Browne, are o casă în Moulton, Chesire.

Într-un interviu pentru postul de televiziune GMTV, Zaina a spus că Omar a trecut de toate testele necesare imigrării, însă este ?99% sigură că aplicaţia lui va fi respinsă din cauza tatălui lui, care a fost liderul reţelei teroriste al-Qaida?. Omar a aplicat pentru o viză înainte de Crăciun şi încă nu a primit niciun răspuns. Nici măcar un refuz.

?Dacă vom fi totuşi refuzaţi, vom face apel şi dacă şi acela este respins vom merge la Curtea europeană pentru drepturile omului, pentru că nu vedem niciun motiv pentru care el nu ar fi lăsat în ţară. Nu a făcut nimic greşit în viaţa lui. Vom face tot posibilul ca în cele din urmă să ajungem amândoi în Marea Britanie?, a mai spus Zaina.

GALERIE FOTO - Omar ben Laden şi Jane Felix-Browne

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu violent la hala unui producător de tâmplărie PVC! Mesaj Ro-Alert trimis populației
x close