Antena 3 CNN Externe Fiul lui Ben Laden vrea să trăiască în Marea Britanie, cu soţia (IMAGINI)

Fiul lui Ben Laden vrea să trăiască în Marea Britanie, cu soţia (IMAGINI)

Fiul lui Ben Laden vrea să trăiască în Marea Britanie, cu soţia <font color=red>(IMAGINI)</font>
14 Ian 2008   •   10:40

Omar Ben Laden, fiul liderului reţelei teroriste Al-Qaida, Osama Ben Laden, a solicitat ambasadei britanice din Cairo viza pentru a se muta Marea Britanie, unde intenţionează să trăiască împreună cu soţia sa Jane Felix-Browne. Fiul lui Ben Landen îşi propune să trăiască în Cheshire şi să lucreze ca ''activist al păcii'' împreună cu soţia sa, transmit ANSA şi Il Messaggero, citând publicaţia britanică Mail on Sunday.

Omar, în vârstă de 26 de ani, care a recunoscut că s-a pregătit în tabere de antrenament pentru terorişti în Afganistan, intenţionează acum să-şi continue viaţa împreună cu Jane, în vârstă de 52 de ani.

Britanica este la a şasea căsătorie şi şi-a schimbat numele după căsătoria sa cu Omar, în Zaina al Sabah Bin Laden. Cuplul doreşte să aibă un copil.

Jane a permis autorităţilor britanice acces la conturile sale bancare pentru a verifica şi constata că nu este vorba de o căsătorie de convenienţă.

Pentru a se căsători cu ea, în 2006, Omar a divorţat de prima sa soţie, de la care a avut un copil, acum în vârstă de 2 ani. Soţii Ben Laden, care trăiesc la Cairo, aşteaptă acum documentele de divorţ din Arabia Saudită care vor demonstra că Omar este căsătorit doar cu Jane.

Oficial, fiul lui Osama nu şi-a văzut celebrul tată din anul 2000.


GALERIE FOTO - Omar Ossama ben Laden şi Jane Felix-Browne

Sursa foto: Times Online

Rompres

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close