Antena 3 CNN Externe Fiul lui John Gotti, arestat de FBI pentru omucidere şi afaceri cu droguri

Fiul lui John Gotti, arestat de FBI pentru omucidere şi afaceri cu droguri

Fiul lui John Gotti, arestat de FBI pentru omucidere şi afaceri cu droguri
06 Aug 2008   •   16:00

După ce a renegat viaţa pregătită pentru el de tatăl său, John "Junior" Gotti a fost arestat de FBI în Florida, fiind acuzat pentru omucidere şi afaceri cu droguri, precum şi alte afaceri ilegale. Potrivit WNBC, fiului lui John Gotti i s-a refuzat dreptul la cauţiune, citează Mediafax. Avocatul lui Gotti, Charles Carnesi, a respins toate acuzaţiile şi le-a catalogat drept minciuni ale unor infractori disperaţi să încheie afaceri cu guvernul.

"În ultimii 25 de ani, Gotti şi alţi membri ai clanului mafiot Gambino s-au avântat într-o serie de activităţi infracţionale, inclusiv crime, tâlhărie, mită, răpire, şantaj, jocuri de noroc, trafic de droguri, cămătărie, colectare de datorii, intimidarea unui juriu, a victimelor şi a martorilor, intrare prin efracţie, agresiuni, atacuri şi spălare de bani", a spus avocatul general din Tampa, Robert O'Neil.

John "Junior" Gotti şi-a moştenit locul în mafie de la faimosul său tată, supranumit şi "Donul şpilcuit" sau "Donul de teflon", datorită costumelor sale făcute la comandă şi datorită agerimii prin care a evitat mai multe condamnări pentru atacuri şi afaceri cu rackeţi în anii '80. Gotti Senior a condus clanul Gambino cu o mână de fier şi a păstrat puterea prin atacuri îndrăzneţe împotriva rivalilor săi, în 1985. Gotti Senior a fost predat, însă, autorităţilor de un turnător şi a fost închis pe viaţă în 1992. El a murit în închisoare, în 2002, de cancer la gât.

Gotti "Junior" a mai fost şi el închis între 1999 şi 2005, pentru nereguli la clubul de striptease Scores. El a avut o relaţie turbulentă cu tatăl său, detestând viaţa pe care acesta i-a pregătit-o. Junior a cerut să fie eliminat din viaţa mafiei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close