Antena 3 CNN Externe Fiul lui Osama bin Laden îşi critică tatăl (VIDEO)

Fiul lui Osama bin Laden îşi critică tatăl (VIDEO)

Fiul lui Osama bin Laden îşi critică tatăl <font color=red>(VIDEO)</font>
21 Ian 2008   •   21:58

Fiul celui mai căutat terorist de pe planetă, al lui Ossama Bin Laden, îşi critică tatăl cu vehemenţă. Cu o viaţă de occidental, căsătorit cu o britanică şi stabilit în Egipt, Omar îşi sfătuieşte părintele să renunţe la violenţe. Există, spune el, şi alte căi prin care Osama bin Laden să-şi atingă ţelurile. Fiul lui Ossama bin Laden este un om de afaceri prosper, dar trăieşte discret, într-o vilă din Cairo. Omar a devenit cunoscut în întreaga lume de-abia anul trecut, când s-a căsătorit cu Jane Felix-Browne, o britanică de 52 de ani.

Omar a fost mulţi ani alături de tatăl său. L-a însoţit în Sudan şi în Afganistan, unde, la doar 14 ani, a fost instruit în taberele Al Qaida. Nu i-a plăcut acest stil de viaţă şi şi-a părăsit tatăl. Nu e de acord nici cu violenţele ordonate de Osama, soldate cu mii de morţi. Omar chiar crede că între lumea musulmană şi Occident există cale de împăcare şi se vede pe el însuşi ca mesager al păcii.

Deşi de opt ani nu mai ştie nimic de tatăl său, Omar e sigur că Osama bin Laden nu va fi capturat de americani şi, chiar dacă nu e de acord cu liderul Al Qaida, e mândru de numele pe care îl poartă.

FIUL LUI BIN LADEN ESTE PACIFIST CONVINS

Observator

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close