Antena 3 CNN Externe Forbes: Împrejurimile Sibiului, printre cele mai idilice şi ieftine locuri din Europa

Forbes: Împrejurimile Sibiului, printre cele mai idilice şi ieftine locuri din Europa

Forbes: Împrejurimile Sibiului, printre cele mai idilice şi ieftine locuri din Europa
08 Dec 2008   •   18:06

Regiunea Sibiului a fost declarată de publicaţia Forbes una dintre cele mai idilice din Europa. Regiunea atrage şi prin preţurile scăzute. Un apartament din Sibiu costă, în prezent, mai puţin de 100.000 de dolari.
Alsa Osmond, directorul Exeter International, este cea care a inclus zona Sibiului în acest top. "Nu este nici urmă de zgomot sau poluare şi poţi vedea fermierii călărind sau circulând cu căruţele. Este un mod de viaţă superb, ocrotit" a declarat Osmond pentru Forbes.
Roma, Copenhaga, Budapesta sau Ljubliana se află şi ele în clasamentul realizat de Forbes. În top au mai fost incluse şi satele Saint-Remy-de-Provence din Franţa, Burford din Marea Britanie şi Deia din Mallorca, precum şi o mică insulă din Grecia, Kelafonia, unde un apartament cu două camere costă mai puţin de 250.000 de euro.
Experţii estimează că, în viitorul apropiat, preţurile locuinţelor în zonele amintite în top vor deveni şi mai ?prietenoase?. În aceste condiţii, cei cu dare de mână vor putea să-şi achiziţioneze mai multe locuinţe deodată, una pentru fiecare sezon.
Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close