Antena 3 CNN Externe Fost manechin topless, numit ministru al Egalităţii de Şanse în cabinetul lui Berlusconi (FOTO)

Fost manechin topless, numit ministru al Egalităţii de Şanse în cabinetul lui Berlusconi (FOTO)

Fost manechin topless, numit ministru al Egalităţii de Şanse în cabinetul lui Berlusconi <font color=red>(FOTO)</font>
08 Mai 2008   •   23:22

Silvio Berlusconi, un playboy şi un politician controversat, a numit în funcţia de ministru al Egalităţii de Şanse pe Mara Carfagna, un fost top-model care nu se dădea în lături de la a poza topless. Carfagna, în vârstă de 33 de ani, a ?apelat? la o carieră în politică după ce a cochetat cu televiziunea şi a ieşit pe locul 6 la concursul de frumuseţe Miss Italia 1997.

A pozat topless şi semi-nud pentru diferite reviste, dar niciodată nu şi-a ascuns admiraţia pentru valorile familiei. Evlavia Marei într-ale gospodăriei a fost unul dintre motivele pentru care Berlusconi, în vârstă de 71 de ani, a numit-o pe aceasta ministru? Propunerea doamnei Carfagna pe fotoliul Egalităţii a survenit în urmă cu câteva zile, instalarea propriu-zisă având loc miercuri.



Mara nu este străină de admiraţia pe care Berlusconi i-o poartă. În urmă cu un an, acesta i-a spus doamnei, care nu are o relaţie, că dacă nu ar fi însurat, s-ar căsători cu ea ?cu cea mai mare plăcere?. Soţia lui Berlusconi nu a fost la fel de amuzată de declaraţia acestuia şi i-a adresat o scrisoare publică într-un cotidian italian, în care îi cerea să îşi prezinte, de urgenţă, scuzele. Berlusconi s-a conformat.

Antena3.ro

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close