Antena 3 CNN Externe Fotografii cu un complice al autorului atentatului de la Burgas, postate pe site-ul Interpolului

Fotografii cu un complice al autorului atentatului de la Burgas, postate pe site-ul Interpolului

Fotografii cu un complice al autorului atentatului de la Burgas, postate pe site-ul Interpolului
Sursa foto: Foto: interpol.int
30 Aug 2012   •   16:36

Câteva fotografii ale unui presupus complice al atacatorului sinucigaş de la Burgas, suspectat că a comis la jumătatea lui iulie un atentat sângeros în Bulgaria, au fost publicate, joi, pe site-ul Interpolului, a anunţat organizaţia internaţională de poliţie cu sediul la Lyon, în Franţa, relatează AFP.
  
Interpolul publică, la solicitarea Bulgariei, trei fotografii cu acest presupus complice la atentatul de la Burgas, în care au fost ucişi cinci israelieni, un bulgar şi atacatorul.
   
Imaginea este cea a unui bărbat brunet, tuns scurt, corpolent.

Şi autorităţile bulgare au publicat în 16 august imaginea realizată pe computer a presupusului complice cu menţiunea că "există suspiciuni că acest bărbat ar fi avut legături cu autorul atacului terorist de la aeroportul din Burgas".

La începutul lunii august, anchetatorii au difuzat imaginea presupusului terorist sinucigaş, însă identitatea acestuia nu a fost încă stabilită.

Atentatul de la Burgas, comis pe 18 iulie, a vizat un autocar care transporta turişti israelieni, soldându-se cu moartea a şapte persoane - cinci israelieni, şoferul bulgar al autocarului şi presupusul terorist sinucigaş.

×
Subiecte în articol: Burgas
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close