Antena 3 Externe Fotografii inedite! Cum a petrecut familia regală britanică Paștele catolic?

Fotografii inedite! Cum a petrecut familia regală britanică Paștele catolic?

02 Apr 2018   •   13:27
 Fotografii inedite! Cum a petrecut familia regală britanică Paștele catolic?

 

 

Ca-n fiecare an, în prima zi a Sfintelor Sărbători de Paști regalitățile britanice au participat la slujba religioasă organizată la Capela St. George de la Castelul Windsor. Așa se face că fiii, dar și nepoții Reginei Elisabeta au fost surprinși participând alături de monarhul britanic la acest eveniment. Surprinzătoare a fost prezența Ducesei de Cambridge, care e însărcinată în ultimul trimestru de sarcină și care-și anunțaseră retragerea din viața publică în așteptarea celui de-al treilea copil.

Așadar, ieri, la primele ore ale dimineții, Regina Elisabeta, însoțită de nepoții ei, Zara Tindall, Prințul William, dar și Prințesele Beatrice și Eugenie, precum și de fiii ei, Prințul Andrew, Prințesa Anne și Prințul Edward, s-a prezentat la slujba religioasă organizată de Paște la Capela St. George. Din peisaj au lipsit, însă, Prințul Harry și Meghan Markle, dar și Prințul Charles și Camilla, despre care se crede că au luat parte la o altă slujbă religioasă. 

Continuarea AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close