Antena 3 CNN Externe Fratele lui Fidel Castro a declarat că acesta se simte foarte bine

Fratele lui Fidel Castro a declarat că acesta se simte foarte bine

Fratele lui Fidel Castro a declarat că acesta se simte foarte bine
25 Dec 2007   •   13:30

Fidel Castro se simte din ce in ce mai bine. Cel puţin aşa susţine fratele său Raul care a declarat într-un discurs la Santiago de Cuba că Fidel are o minte ageră şi ca se recuperează: „Are o minte strălucită şi ageră şi este în deplina facultăţilor mentale. Şi da, trebuie să recunosc că are anumite probleme locomotorii din cauza problemelor pe care le-a avut. Dar face exerciţii două ore pe zi.”

Oamenii veniţi să asculte discursul lui Raul au aplaudat frenetic vestea că El comandante se simte mai bine. Cu toate acestea, apropiaţii lui Fidel nu spun nimic despre o posibilă revenire în fruntea ţării. Acum două săptămâni Fidel trimisese o scrisoare la postul naţional de televiziune în care a lăsat să se înţeleagă că ar putea renunţa la prerogativele sale. El a precizat atunci că datoria lui nu este să se agaţe de putere, ci să deschidă calea persoanelor mai tinere.

Raul Castro este acum preşedintele interimar al Cubei, după ce în urmă cu 16 luni, Fidel i-a predat puterea din cauza problemelor de sănătate.

Antena 3

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close