Antena 3 CNN Externe Gafă la Casa Albă. Hillary ştie ceva despre un plan de asasinare a lui Obama?

Gafă la Casa Albă. Hillary ştie ceva despre un plan de asasinare a lui Obama?

Gafă la Casa Albă. Hillary ştie ceva despre un plan de asasinare a lui Obama?
26 Mai 2008   •   15:56

Gafă de proporţii a lui Hillary Clinton, în plină luptă pentru fotoliul de la Casa Albă. Momentul adevărului se apropie, iar stresul şi oboseala o fac pe senatoare să greşească impardonabil. În timpul unui discurs susţinut vineri, Hillary Clinton a făcut referire la asasinarea lui Bobby Kennedy, fratele fostului preşedinte al SUA John Fitzgerald Kennedy, pentru a explica motivul pentru care nu părăseşte cursa pentru preşedinţie. Declaraţiile sale au provocat însă stupefacţie în tabăra democrată, iar presa nu s-a ferit să arunce o întrebare la fel de nevinovată ca şi declaraţiile senatoarei: ?Hillary ştie ceva despre un plan de asasinare a lui Obama??

Totul a pornit de la următoarele afirmaţii:

?Soţul meu (Bill Clinton) nu a putut să obţină nominalizarea, în 1992, până nu a câştigat alegerile primare din California, la mijlocul lunii iunie, corect? Ne amintim toţi de asasinatul lui Bobby Kennedy, în iunie, în California?, spunea Hillary, într-o încercare total neinspirată de a explica motivele pentru care nu abandonează lupta până la ultimele scrutine, care au loc chiar în luna iunie.

Să ştie candidata democrată ceva despre un plan de asasinare a rivalului său Barack Obama sau să fie doar o gafă gratuită? Până la aflarea unui răspuns, Obama beneficiază de protecţia celor de la Secret Service, încă de la începutul campaniei. Declaraţia lui Hillary a venit însă într-un moment cum nu se poate mai prost pentru cea care vrea să devină prima femeie preşedinte a Statelor Unite. Şi asta pentru că presa a scris de nenumărate ori despre existenţa unui plan de asasinare a lui Obama, pe modelul Robert Kennedy sau Martin Luther King.

Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close