Antena 3 CNN Externe George W. Bush, huiduit în timpul ceremoniei dedicate Zilei Independenţei (VIDEO)

George W. Bush, huiduit în timpul ceremoniei dedicate Zilei Independenţei (VIDEO)

George W. Bush, huiduit în timpul ceremoniei dedicate Zilei Independenţei (VIDEO)
05 Iul 2008   •   12:23

Preşedintele american George W. Bush a fost huiduit în timpul unei ceremonii dedicate Zilei Independenţei Statelor Unite. Bush susţinea un discurs înainte de depunerea jurământului mai multor imigranţi deveniţi cetăţeni americani. A avut, însă, parte de cuvinte extrem de dure, din partea mai multor participanţi la ceremonia care a avut loc în statul Virginia.

Huiduielile din timpul discursului l-au enervat pe preşedinte care s-a şi încurcat cu privire la câţi oameni numără populaţia Americii: în loc de 300 de milioane de oameni preşedintele american a spus ?trei sute de oameni?. Discursul era susţinut cu prilejul depunerii jurământului de către un grup de imigranţi, deveniţi cetăţeni americani. ?Aceşti imigranţi ne-au ajutat să transformăm cele 13 colonii într-o adevărată şi mare naţiune cu peste 300 de oameni?, a spus George Bush.



Preşedintele american a fost huiduit şi înjurat, de mai multe ori şi cu greu a putut continua discursul. Agenţii care asigurau paza au fost depăşiţi de situaţie şi ceremonia şi-a pierdut caracterul solemn.

Antena 3

×
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close