Antena 3 CNN Externe George W. Bush îşi continuă turneul de adio în Europa. Următoarea destinaţie: Roma

George W. Bush îşi continuă turneul de adio în Europa. Următoarea destinaţie: Roma

George W. Bush îşi continuă turneul de adio în Europa. Următoarea destinaţie: Roma
11 Iun 2008   •   17:31

Preşedintele american George W. Bush îşi continuă turneul de adio în Europa. Liderul de la Casa Albă şi soţia sa, Laura, au părăsit deja Germania şi se îndreaptă spre Italia. În aşteptarea cuplului prezidenţial autorităţile de la Roma au impus măsuri de securitate stricte, lucru care i-a cam nemulţumit pe italieni. Aici, activiştii pentru pace şi-au anunţat deja participarea la manifestaţii de protest.

Turneul de o săptămână al preşedintelui Bush în Europa pare a avea toate ingredientele unui strălucitor turneu de adio tradiţional, cu program lejer şi excursii.

Dacă în Slovenia, Bush şi Prima Doamnă au vizitat o bază hipică, în Germania, la Berlin, preşedintele american a fost surprins de reporteri relaxându-se la o plimbare cu bicicleta.

A făcut un tur al castelului de lângă capitala Germaniei, acolo unde a avut o rundă de discuţii cu şeful guvernului german, cancelarul Angela Merkel.

Vrând, nevrând, poliţiştii germani şi membrii gărzii de corp au fost nevoiţi să-l însoţească pe George Bush tot pe biciclete.

Următoarele oraşe europene de pe agenda lui Bush sunt Parisul şi Londra.

Antena3

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close