Antena 3 CNN Externe Giugiuleală ?a la Sarkozy? sau sărut scârbit like Mr. Brown (FOTO)

Giugiuleală ?a la Sarkozy? sau sărut scârbit like Mr. Brown (FOTO)

Giugiuleală ?a la Sarkozy? sau sărut scârbit like Mr. Brown <font color=red>(FOTO)</font>
28 Mar 2008   •   11:12

Nicolas Sarkozy, preşedintele Franţei, şi Gordon Brown, premierul britanic, nu şi-au trădat originile, reamintidu-şi unul altuia diferenţele deja cunoscute dintre cele două popoare. Deosebirile sunt vizibile chiar şi la capitolul ?sărut?. Nicolas Sarkozy e pasional, iar Gordon Brown preferă oricând o strângere de mână în locul unui pupic.

După un prânz la castelul Windsor, cuplul prezidenţial al Franţei şi-a luat la revedere de la regină şi de la prinţul consort şi au pornit spre reşedinţa primului-ministru din Downing Street.

Protocolul s-a sfârşit iar domnul Brown se declară fericit pentru că şi aşa nu era pe gustul lui. Înainte de a trece la probleme nucleare, Nato, Euro şi jazz, primul ministru a crezut că e nevoie să pecetluiască salutul cu o giugiuleală.

Să-l sărute pe Sarkozy nu ar fi fost plăcut, aşa că şi-a încercat norocul cu Carla Bruni, fost manechin şi ?poză perfectă?, potrivit ziarelor britanice.



Brown s-a îndreptat către urechea stângă, apoi către dreapta, străduindu-se parcă să nu o atingă prea mult.



După calvarul sărutului, premierul britanic a trecut la lucruri mai serioase şi i-a strâns mână primei doamne a Franţei.

Câteva ore mai târziu, Franţa contraatacă. Doar francezii sunt renumiţi pentru sărutul care le poartă numele. Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni au călătorit la Greenwich pe un yacht, timp în care liderul de la Elysee i-a reamintit frumoasei sale soţii cum ar trebui să sărute un bărbat. Sau cel puţin a încercat.Carla nu a fost la fel entuziasmată. Se pare că vizita făcută reginei a cam obosit-o.



GALERIE FOTO STILURI DE SĂRUT

Antena3.ro

×
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close