Antena 3 CNN Externe Hillary, către susţinătorii democraţi: Obama trebuie să fie preşedintele nostru

Hillary, către susţinătorii democraţi: Obama trebuie să fie preşedintele nostru

Hillary, către susţinătorii democraţi: Obama trebuie să fie preşedintele nostru
27 Aug 2008   •   08:25

Hillary Clinton a lansat un nou apel către electoratul democrat de a-l susţine pe Barack Obama în cursa pentru Casa Albă. În discursul ţinut în faţa participanţilor la Convenţia Democrată, fosta primă doamnă a mulţumit celor care au sprijinit-o în timpul campaniei electorale. "Indiferent dacă aţi votat pentru mine sau pentru Barack, este timpul să fiţi uniţi, să fiţi un singur partid, pentru un singur scop", a declarat Hillary.

Ea a adus un tribut şi ultimei administraţii democrate de la Washington. "Când va fi la Casa Albă, Obama va revigora economia, va apăra clasa muncitoare a Americii şi va înfrunta provocările acestor vremuri. Democraţii ştiu să facă asta. Din câte îmi aduc aminte, am mai făcut asta, cu preşedintele Clinton şi cu democraţii", a spus fosta primă doamnă.

Barack Obama va vorbi în ultima zi a Convenţiei de la Denver. Până acum, evenimentul a fost marcat de proteste. Mai mult, trei persoane au fost arestate, fiind suspectate de complot în vederea asasinării candidatului democrat. FBI a anunţat, ulterior, că suspecţii au fost eliberaţi. Autorităţile au precizat că nu există dovezi concludente referitoare la existenţa unui asemenea complot.

Antena 3

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close