Antena 3 CNN Externe Hillary Clinton ar putea deveni prima femeie la şefia Casei Albe

Hillary Clinton ar putea deveni prima femeie la şefia Casei Albe

Hillary Clinton ar putea deveni prima femeie la şefia Casei Albe
06 Feb 2008   •   08:55

Hillary Clinton are toate şansele să revină la Casa Albă. Nu ca primă doamnă, ci ca preşedinte.Hillary Rodham Clinton s-a născut pe 26 octombrie 1947. Este senator din partea statului New York şi este căsătorită cu Bill Clinton, cel de-al patruzeci şi doilea preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Ea e considerată favorită la nominalizarea în cursa prezidenţială din partea partidului Democrat, în defavoarea senatorului de culoare Barack Obama.

HILLARY A DUS O CAMPANIE DURĂ
A dus o campanie electorală dură care îi dă şanse reale pentru a candida la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. Fosta primă doamnă a Statelor Unite s-a declarat o luptătoare care nu se lasă uşor învinsă.

Imaginea de femeie dură a fost compromisă, la un miting electoral, de luna trecută, din New Hampshire. Întrebată dacă îi e greu în această campanie, domna Hillary s-a lăsat cuprisă de emoţii şi aproape că i-au dat lacrimile. Gestul său a fost însă de bun augur pentru că a câştigat atunci alegerile primare din Hew Hampshire.

Ce promite Hillary Clinton
Clinton Hillary Clinton, în vârstă de 61 de ani, spune că o dată ajunsă preşedinte va pune capăt războiului din Irak şi va începe imediat retragerea trupelor.

Ea promite, de asemenea, să lupte împotriva sărăciei, şi să elimine reducerile de impozite instituite de administraţia Bush în beneficiul păturilor bogate -

Antena 3

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close